Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Bang bang

| |

Lycka är när man sitter och slösurfar på Ellos.se och vill beställa och inser att det är halva - halva priset, alltså, värsta tok billigt. Jag lägger i massa kläder i varukorgen och går till kassan för att kolla slutpriset på allt och det lyser rött med 1800:- avdragen rabatt och ska då betala 540:- själv. Jag ropar till sambon som står och steker pannkakor "äääääälskling, fatta detta, SÅ mycket rabatt och SÅ mycket kläder" och hans respons blir "men kööööp" - Wohooo!

Lycka är även när sambon hämtade mig från jobbet i dag och berättade att han helt på eget initiativ hade leta rätt på och beställt nytt batteri till min telefon. Speciellt när jag inte hade bett eller nämnt något om nytt batteri. Han har hört på mitt gnäll och ville få tyst på mig, på ett bra sätt och ordnar nytt. Det slår rosor alla dagar i veckan!

Det finns en speciell låt som jag brukar knäppa på, lägga mig räkan i soffan och analysera livet till och det är Bang Bang med Nån Sinar. Jag Älskar verkligen den låten. Den berör mig och mina tankar och styr faktiskt dom i rätt spår. Faktiskt, jag gillar Nån Sinar jag, jag gillar hennes röst, så det så!

Å, sendrag i foten! Jag ska lägga mig i från mig datorn och knäppa igång en film som heter Hall Pass och längta till i morgon, då är det fredag och helg. Yay!

 

Liknande inlägg

  • Bra dag! - Vissa dagar på jobbet går snabbare [...] r disasters senaste rep. Godur nattur!
  • Yoga - I eftermiddags tränade jag yoga fö [...] pas att du får en härlig vecka!

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp