Anneli SöderlundAnneli Söderlund

BAM

| |

Men hej! Nu är det länge sedan jag skrev igen, skämmes på mig! I veckan har jag varit på utbildning, bättre arbetsmiljö (bam) och lärt mig en hel del om  Systematiskt arbetsmiljöarbete (sam) och diskuterat arbetsmiljölagen (aml) och det har varit väldigt lärorikt. Vi har även diskuterat lagen om anställningsskydd (las) och medbestämmandelagen (mbl) - varför jag skriver ut alla dessa förkortningar är för att ni ska få en liten känsla om hur jag har haft det.

Det verkar som att ju mer ansvar man får i arbets, desto fler förkortningar måste man lära sig. Så, det som ovan handlar om är mitt förtroendearbete som huvudskyddsombud, nu först inser jag att vad jag har tagit på mig. Jag är inspirerad och vill verkligen påbörja arbetsmiljöarbete på allvar, men först krävs att vi är fler skyddsombud på vår arbetsplats.

Jag har bott på Clarion Hotel Winn i Gävle och det var fräscht, fint hotell med mycket fin mat. Underbar frukostbuffé - men jag undrar, vad är det med utbildningar som dessa och att äta? Det känns som att man äter mer än vad man gör något annat. Är det som hela grejen med att åka iväg på utbildningar, att få bo fint och äta upp sig? =P

I kväll ska sambo göra våfflor till middag och nå mer action blir det inte på älskade torp, kanske att jag tar mig ett härligt bad, men avslappning och "bara vara", det är min plan för kvällen. I morgon kommer go-vännerna Sandra och Sami från Gävle hit och ska stanna över en natt. Vi ska äta mys-middag, dricka oss lite alkohol och besöka CH - Club Helldorado för lite livemusik. Vi får ytterligare besök från Gävle på kvällen, vilka dom är har jag lite koll på, men kul ska där bli så det längtas jag till.

Undras just om älskling vill ha hjälp med middagen? ;)

Ha'en bra helg!

Puss!

Liknande inlägg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp