Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Balansen mellan in- och uttag

| |

I går längtade jag efter en öl, en kall stark bärs, eller 3. När jag avslutade mitt kvällspass och fick den där ölen förstod jag inte vad jag egentligen längtat efter. Visst, den var god, grym god, men jag drack en och var nöjd med den. Jag drack ett glas rött och var nöjd med det. 

Jag börjar att hitta en balans i allt jag jag förtär och förtar mig.  Känslan av att inte bli proppmätt, hamna i matkoma och bli sådär trött och tung i magen kan jag inte påstå att jag saknar. Inte heller känslan av baksmälla som alltid kommer dagen efter om jag dricker för mycket alkohol. 

Att finna en balans i livet är guld värt. Balansen mellan in- och uttag kan jag snart applicerar jag på allt i livet. Kärlek, pengar, arbete och hälsa. Jag känner också att när jag har balans tar jag mycket saker med "ro" - jag behöver inte vara ängslig, jag är trygg i mina val och i mig själv. Jag har lättare att zooma ut och se den större bilden av allt. 

Det är viktigt att finna en balans.

Der är annars så lätt att äta för mycket, dricka för mycket, tänka för mycket, göra för mycket, helst samtidigt, ta åt sig för mycket, bry sig för mycket, analysera för mycket och tillslut faller man pladask och frågar sig själv-  va` hände? Man glömmer bort att leva livet och man ångrar sig och önskar att man hade gjort annorlunda. 

Mina vänner, hitta er balans

Liknande inlägg

  • Hälsoresan, på distans - Utmaningen går ut på att man ha [...] Resort Darlecarlia. http://www.dalecarlia.se
  • Hälsoresa - Utmaning Hälsoresa Jag är k&a [...] ; Resort Darlecarlia. Who's with me?
  • Maxtempo: 5:44 - För att vara en tjockis så tycke [...] rån ;-) Ha'en fin lördag!

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp