Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Arvani’s Sister Sledge

| |

Nästa helg styr vi kosan mot Vingåker för att hämta hem "Sissy" - en väldans vacker flicka av rasen turkisk van. Vi kontaktade en uppfödare tidigare i år och visade intresse för rasen och den uppfödaren kom (lyckligtvis) ihåg mig och Mattias och hörde av sig för någon dag sedan om Sissy som har en Matte som är sjuk. Den Matten vill att Sissy kommer till ett bra hem så snart det går - det är verkligen tråkigt att måste göra sig av med sin familjemedlem, oavsett anledning.

Det är inte ett beslut som vi tar lättvindigt och saknaden efter Franz känns i hjärtat, dock har båda jag och Mattias kollat runt efter en ny katt ett tag (på varsitt håll) och nu är det så att vi får denna möjlighet, då känns det som att det är menat. Det tackar vi inte nej till. Vi vill ju verkligen ha en katt och varför inte en tösabit som behöver ett nytt hem nu?

Sissy är i dag 11månader. Bilden är lånad från uppfödaren som ni kan besöka på nedan länk. Jag hoppas att Sissy kommer att tycka om oss och att hon fungerar bra hemma hos oss. Nu längtar vi efter henne och rasen turkisk van känns verkligen som en perfekt ras för oss. Spännande fakta är att det inte finns så uppfödare av denna ras i Sverige och att få vara en del av den inte så stora skara av Turkisk Van- ägare känns kul!

Nu ska jag kolla på mer bilder på henne från när hon var 0-veckor och framåt.

Ha'en härlig kväll!

Liknande inlägg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp