Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Angels of East Africa

| |

I går kväll såg jag och Mattias filmen Machine Gun Preacher. Vi trodde att den handlade om våld och galen action. Vi trodde helt enkelt att vi skulle få se intelligensbefriad action. Vist, den innehöll våld och galen action men inte som vi trodde. Den innehöll mycket mer än så.Den är dagsaktuell med inslag av sorg och tragik. 

Flera gånger under filmen var jag tvungen att dra filten över ögonen för att mitt hjärta klarade inte av att se. Jag grät och var mentalt färdig efter filmen. Man blir medryckt in i en värld som den "vanliga människan" blundar för varje dag. Inget fel i det, jag gör det också, det är för mycket som det är fel på. Man vil inte veta att en liten pojke är tvungen att döda sin mamma med slägga för att rädda sin lillebror, eller att samma lilla pojke blir kidnappad och tvingas in i en vuxens idiotvärld och får ett gevär i handen. Fyfan..

Hur som helst, trots detta rekommenderar jag er att se filmen. Den gör ont, men det ger en riktigt realitycheck som jag tror att alla mår bra av få i bland.

Rädda Barnen

Unicef

Klicka på bilden för att komma till YouTube-klippet.

Länka gärna till fler hjälporganisationer via kommentarer.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp