Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Andra träffen med min #PT - med mig fick jag bland annat ett #träningsschema och förslag på ett #kostupplägg . Jag fick med mig styrka- och stabilitetsövningar jag ska göra, hon mätte mig & jag fick ställa mig på en #tanitavåg :) Det känns bra

| Via Instagram |

Andra träffen med min #PT - med mig fick jag bland annat ett #träningsschema och förslag på ett #kostupplägg . Jag fick med mig styrka- och stabilitetsövningar jag ska göra, hon mätte mig & jag fick ställa mig på en #tanitavåg :) Det känns bra

Andra träffen med min #PT - med mig fick jag bland annat ett #träningsschema och förslag på ett #kostupplägg . Jag fick med mig styrka- och stabilitetsövningar jag ska göra, hon mätte mig & jag fick ställa mig på en #tanitavåg :) Det känns bra

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp