Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Ambitioner

| |

Nästa år startar mitt mål att göra halvklassikern, planen är att  2014 göra HalvVättern på cykel 150 km, Vansbro Halvsim 1,5 km, Lidingöloppet, löpning 15 km och i 2015 avsluta med halvVasan 45 km- jag vet att det är en bra bit dit, ett helt år, men om jag ska klara av att utföra alla delar behöver jag träna inför dem nu vilket jag gör.

Jag har gått ner 18kg sedan december -12 och jag har ca 30-35 kg kvar att gå ner men framför allt har jag en kropp som jag har misshandlat nå så otroligt som jag behöver bygga upp så att jag kan, rent fysiskt klara av alla delarna. Min kropp uppskattar min viktnedgång genom att mina knän inte ömmar lika mycket som förut, men hälsporren står jag nästan maktlös inför- men jag har ambitioner och en stark vilja och därför vet jag att jag kommer att göra allt som står i min makt för att stå vid första tävlingen, fit for fight!

Runt omkring mig pratas det om tävlingar, utrustning och utveckling och jag känner mig glad för dem som kan göra allt de dom vill, samtidigt som att jag får en liten klump i magen där jag tänker "jag vill ju också" - min hjärna vill vara i mål nu, men min kropp säger "ta det lungt" och det är så makalöst frustrerande! I bland vet jag inte hur jag ska hejda mig eftersom att jag mentalt sätt är fit for fight. Är det någon som förstår mitt dilemma? :)

Jag blir lite ledsen på mig själv för att jag inte gjort något åt min situation tidigare. Som så många säger  "men du gör ju något nu" ja, jo- men jag blir ändå lite ledsen på mig själv. I bland får även jag känna mig lite nere :P Nu ska jag äta lite brunch sen ska jag cykla 2mil och göra core 40min.

Vad gör du idag?

Liknande inlägg

  • Äventyr - Jag har alltid varit en tjockis, i mina &ou [...] året började jag att leva..
  • En ny vändning i livet -   I dag träffade jag min PT f [...] den ett nytt utseende snart ;-) Sov gott
  • Begränsningar - Överallt omkring mig hör och ser [...] man begränsa sig själv?  
  • Varför tränar du? - Behöver din träning vara rolig f& [...] d mina träningsrutiner- no matter what!

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp