Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Alltså, det var så gott så att jag inte hann fota.. Resterna avslöjar vad som nu ligger i min mage, eller?;) Syftet med bilden är inte att visa maten, syftet är ta upp koncept som fungerar för mig när jag har problem att veta lämplig matmängd p

| Via Instagram |

Alltså, det var så gott så att jag inte hann fota.. Resterna avslöjar vad som nu ligger i min mage, eller?;) Syftet med bilden är inte att visa maten, syftet är ta upp koncept som fungerar för mig när jag har problem att veta lämplig matmängd p

Alltså, det var så gott så att jag inte hann fota.. Resterna avslöjar vad som nu ligger i min mage, eller?;) Syftet med bilden är inte att visa maten, syftet är ta upp koncept som fungerar för mig när jag har problem att veta lämplig matmängd p

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp