Anneli SöderlundAnneli Söderlund

-22kg so far. Jag tar en annan väg till min viktminskning nu med en mer balanserad kost och med mer rutiner i min träning. Jag "växlar" upp :-) #icaniwill #vågaviljaförändra #jagharviljan #weightloss #beforeandafter #itsnevertolate #motivated #viktn

| Via Instagram |

-22kg so far. Jag tar en annan väg till min viktminskning nu med en mer balanserad kost och med mer rutiner i min träning. Jag

-22kg so far. Jag tar en annan väg till min viktminskning nu med en mer balanserad kost och med mer rutiner i min träning. Jag "växlar" upp :-) #icaniwill #vågaviljaförändra #jagharviljan #weightloss #beforeandafter #itsnevertolate #motivated #viktn

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp